Självstudiekurser i Excel
Studera i din egen takt på tider som passar dig själv.

LeXinComps självstudiekurser (e-learning) riktar sig till dig som inte har tid att gå på en traditionell utbildning. Du vill lära dig mer om Excel och kan med våra kurser studera i din egen takt, på tider som passar dig själv.

Du styr själv takten på inlärningen. Du behöver inte vänta på att filmer ska ladda, eller reta dig på att en rutin beskrivs för långsamt eller för snabbt. Du får tillgång till exempelfiler, så att du kan följa med och göra de övningar som behandlas under lektionerna. Kurserna avslutas med ett prov, där du praktiskt får testa dina kunskaper. Självstudiekurserna ger dig också möjlighet att när du vill, gå tillbaka och repetera.

Om det finns någonting som du tycker är krångligt att förstå, får du självklart ta kontakt med oss så att vi kan hjälpa dig vidare.

Du får 100 % köptrygghet med 14 dagars öppet köp. Om du inte är nöjd med utbildningen meddelar du oss om detta, inom 14 dagar efter att du beställt kursen. Vi tackar för visat intresse och låter bli att skicka någon faktura. OBS! gäller både privatpersoner och företag.

Självstudiekurserna i Excel finns för tillfället i varianterna:

  • Excel - Grund, version 2007, 2010 och 2013.
  • Excel - Påbyggnad, version 2007, 2010 och 2013.

Självstudiekursen får du tillgång till på LeXinComps webbplats för respektive kurs.

När du loggar in på din kurs får du tillgång till:

  • Kursmaterialet som du läser direkt på webbplatsen. Materialet är indelat i lektionsavsnitt och motsvarar den genomgång som en lärare har vid en traditionell utbildning.
  • Manualer med webbgränssnitt. Manualerna omfattar de rutiner/funktioner som behandlas i kursen.
  • Exempelfiler till de rutiner/funktioner som behandlas under lektionen, vilket innebär att du kan följa med och själv göra övningen i Excel, samtidigt som du följer genomgången.
  • Extra övningsuppgifter, med övningsfiler och facit. Detta innebär att du får fler möjligheter att öva på de olika momenten i programmet. Ibland skapar du övningar själv, efter anvisningar i kursmaterialet, eller så öppnar du färdiga övningsfiler där du genomför dina övningar.
  • Kunskapsprov, med facit. Provet omfattar de områden som har behandlats under kursen. Provet består av ett antal frågor (antalet varierar mellan de olika kurserna) där du praktiskt ska lösa olika uppgifter. Detta innebär att du får möjlighet att praktiskt kontrollera om du har tillgodogjort dig kunskaperna i kursen.

Läs mer om innehållet i de olika utbildningarna under respektive kurs.

 

!